fredag 12. desember 2008

Ilha Grande!

En liten oppdatering fra Ilha Grande og jentene i "ecuador". Vi ankom denne oede paradis oyen mandag denne uken. Vaeret var nydelig med sol fra klar himmel. Deilig aa komme vekk fra storby mas (der det var overskyet) til ro, sol, is og strand.

Vi har flyttet pakklasset og oss selv inn pa et koselig hostell. Foreloepig ingen kloakklukt, vi er fornoeyde!! Litt om "hverdagen" her paa ihla grande. Mandag og tirsdag brukte vi paa stranden Loopez Mendes, en strand som alle anbefaler. Den er helt nydelig saa vi kan trygt anbefale den videre. Onsdag var vi paa snorkletur. Vi gledet oss stort til denne turen (tenk all den farge man faar paa sjoen.....) Etter en time eller to i baaten kom skyene og vi ble en smule skuffet. Uten sol ble snorklingen til en heller kjoelig opplevelse. MEN vi fikk da sett blaa fisk ;)

I dag, torsdag, vaaknet vi til det samme vaeret som naar vi la oss. Regn, regn, regn!!! Maks 20 grader. Bukser og gensere blir brukt flittig naa. Vi haaper paa bedre vaer i morgen, men i foelge vaervarselet ser det heller daarlig ut. Det er meldt regnvaer fra og med soendag til vi skal hjem. Saa her sitter vi paa en oede oey... Vi proever aa gjoere det beste ut av det. Blant annet har vi laget vaart eget grublespill som vi skal spille i ettermiddag ;) Stroemmen har og forlatt oss, saa lommelykten kommer godt med. Dette begynner aa minne mer og mer om en hyttetur. Vi koser oss da, uansett. Vi har til og med moett noen jenter fra "hauganoreg" her nede. Det har vaert koselig med selskap og vi takker for to koselige kvelder i regnevaeret. Oensker dere bedre vaer i rio jenter!!! sees i norge :)

En liten ting foer vi koeyer. Noe vi har snakket litt om denne regnvaersdagen er hva vi skal ha paa oss nar vi entrer vaart kjaere Norge. Saa herved oppfordrer vi dere alle til aa respondere paa dette. Naar vi ankommer flyplassen, skal vi da ha paa oss;
1) havaianas og bikini
2) indianerbukse og poncho
3) superundertoey

Takk for deres engasjement i denne saken! Vi gleder oss til aa se dere alle igjen !!

7 kommentarer:

Solveig sa...

Jeg ville ha satset på en kombinasjon 3 og 2:) Håper været snur for dere. Sees om en uke jippy!

Anonym sa...

En snusfornuftig mamma (Heidi) går selvfølgelig for superundertøy. Gleder oss til å se og høre dere igjen på søndag.
Vi skal være klare på Gardermoen:)

Anonym sa...

Hva med superundertøy med bikini utenfor? Da blir nok ikke overgangen så stor i forhold til stirring og plystring. I Ecuador blir dere stirret på pga. deres lyse lokker og her pga.bikini kombindert med superundertøy. Bilde taes i mot med takk.
Her hjemme jobber jeg som lærervikar for 6.klasse på en barneskole, gjett om det er kos med juleverksted!
Kos dere siste tiden på turen!

Anonym sa...

Heisann!!

Lenge siden! Til info er jeg nå i Bergen :-) Jeg anbefaler SELVFØLGELIG bikini, jenter!! :-) Skal heller prøve å få tatt turen østover for å ta imot dere da ;-)

God tur hjem! Klem fra Knut :-)

Anonym sa...

Heihei!! Så dumt for deke at været ikkje e på dekas side!!! Men viss det e te noen trøst så e det REGN, REGN og atter REGN i Bergen og, men her er det kun 5 grader!!!!! Håper de siste dagene blir bra!! Og ang bekledningen så kan de jo ta bikini under ponchoen!!!

Solveig sa...

Godt å ha dere hjemme igjen jenter. Godt å klemme min lillesøster igjen. Og vært kjekt å følge med på alt dere har skrevet om her på bloggen. Lykke til med livet her hjemme i norge igjen.

Solveig

Anonym sa...

eg går for bar bakke! Da slipp dere å velgeog mest sannsynlig så vil da ikkje reisen være over så fort! =)

Snakkes