fredag 5. desember 2008

Rio de Janeiro!!

Jepp, da er vi paa nett igjen.

Vi har naa kommet oss til Brasil og Rio de Janeiro etter mer eller mindre 27 timer paa buss. Minst 2 av disse timene proevde bussjaafoeren aa skifte dekk pga en punktering. Vi fikk ogsaa litt kloakklukt paa bussen, og da foelte vi oss i allefall som hjemme i blokk C (sukk, vi savner dere).
Iguazù var helt fantastisk, maa bare oppleves folkens! Store og mektige fossefall. Vi koste oss i 2 dager paa ett herlig hostel med badebasseng, palmer og det hele.

Naa er vi i Rio de Janeiro. Her er det fine strender som copacabana og Ipanema, og vi bor i gaa avstand til disse.
I dag har vi sett Kristus statuen sammen med vaar nye venn, en noe vimsete 2 barnspappa fra Cape Town som tok "ansvar" for 4 norske jenter. En morsom opplevelse. I morgen planlegger vi aa reise til sukkertoppen, og soendag blir det fotballkamp paa maracana (ta det med ro kjaere foreldre, det er organisert fra hostellet).
Mandag reiser vi til kysten og haaper aa bli brunere enn dere i Norge. Vi har kjoept inn rikelig med faktor 30, for aa beskytte de hvite kroppene vaare.


En liten oppdatering paa hver enkelt:
Jektnes haaper paa varme, for her i Rio er det kaldt (22 til 27 grader).Langaas observeres til stadighet syngende paa godlaata "Girl from Ipanema", noe vi andre sette veldig stor pris paa. Kan sies at hun er blitt litt inspirert av aa bo i Ipanema. Westby eller var det Vae.....disse to forveksles til stadighet. Alle tror de er tvillinger og de kan faktisk bytte pass!

Alle savner spansk og synes at portugisisk minner mer om en innlands-russisk dialekt enn et eget spraak (det er uforstaaelig!!!!)

Noreg, no kjaem vi snart heim! Aufwiedersehen!

9 kommentarer:

Solveig sa...

Hei hei!

Så kjekt å høre at alt går bra og at dere nyter opplevelsene i fleng:) Nyt hvert øyeblikk og alle varmegradene.

Nå ( altså i Drammen) begynner det å se ut som en skikkelig norsk vinter. MASSE snø, julestjerner og advents staker i vinduer. Folk som stresser rundt for å få inn alle julegaver, julemat, rekke julebord osv osv. altså julestemningen kommer sigene på oss nordmenn. Så blir bra å få dere hjem igjen også.

Men nyt den siste tiden deres jenter,

Klem klem

Anonym sa...

KRISTUS-STATUEN!! jeg vil høre mer! hvordan var det? Finnes det bilder av mari og statuen?

Anonym sa...

Heihei!!
Ja sol og varme høres jo ikkje dumt ut!! Her e det ihvertfall ikkje varme, er faktisk minus grader akuratt no!! Men skal visst nok bli mildvær igjen i morgen.. Men uansett så trur eg ikkje de treng å bekymra deke for brunfargen, for de e nok uansett brunare allerede enn alle som har vært i norge denne høsten!!
Kos deke masse vidare på ferden!!

Anonym sa...

EIRIK...Enten er det hvaler, eller saa er det statuer... du sjokkerer ikke ! og ja, det finnes bilder... som du ikke skal faa se
Mari :)

Aslaug Irene sa...

Heisann. Fikk ikke sagt farvel til dere før dere dro. Var på tur selv med besøk fra Norge. Det var veldig koselig å få bli litt kjent med dere!!!! God tur videre og ønsker dere alle godt videre med det dere skal gjøre i Norge. Velkommen tilbake til Ecuador! Klem Aslaug Irene og Ole Andreas

Anonym sa...

Søndagkveld og lysmesse her. Flott å avslutte med "Deilig er jorden". Så har dere vel fått oppleve at den ikke er like god for alle. Da er det godt å tenke at dere har fått bidratt med dere selv og at det har betydd noe for de dere har møtt.
Glade dere er er komt unna fossefallene. Sikkert fine, men visse bider som er vist tidligere på denne bloggen, skapte ingen entusiasme for nye fosseturer for oss her hjemme....Nå er det altså strandliv og soling som står for døren. ( Er det hval der???) (noen som lurer på om vi lengter?)
Nyt de to siste ukene. Klem fra Vestlandet, - indre strøk.

Grete sa...

Vi(hvertfall eg) savner dere også gode venner!!

I dag har vi spilt volley i puerto azul- som morå til kristin sa- kjekt å få sett slike plasser også:) hehe..det var hvertfall veldig varmt!!

Nå skal snart Kristin også reise..Uff, denne juletida:)

Ellers må dere jenter passe godt på dere selv..Virker hvertfall som dere koser dere, det skal dere ha;) hehe, neida så jo da..Ha det jysla kjekt og grævla løyje imens:)

Anonym sa...

Da nemer det seg jul og gjenkomst! Fantastisk med tur og fantastisk å komme hjem. Mulig derfor noen synger=) Her er det 19minus grader og heilt kvitt og fint. Julestjerna skin og alle kaker er baka! Gled dokkon ! MEN Kos dokk siste dager også!!!!!

Anonym sa...

Jepp vi er på nett er en åpningstittel so ikkje heilt stemmer med virkeligheten, eller......=) Klem