tirsdag 25. november 2008

GRACIAS

I dag har vi forlatt Ecuador. De tre månedene er et tilbakelagt kapittel. Mange gode minner og sterke inntrykk (og flekkete klær på grunn av en lite samarbeidsvillig vaske maskin) tar vi med oss. 
Trist var det å si farvel til vennene våre!! 
voluntører, lokale og misjonærer vinket oss av gårde da vi dro fra Casa.  Vi er som dere vet i stressede situasjoner noe fortumla og apatiske. Noen kjørte fra bagasje, andre glemte å si hade. 
Nå har vi samlet oss, og vil si: DERE BLIR IKKE GLEMT. TAKK FOR ET HERLIG OPPHOLD.
Vi må og (nå som vi er litt formelle) få takke gull guttene Fredrik, Nils og Kristian som disket opp med en FANTASTISK lunsj. Pannekaker med krem og sjokolade, nypresset juice, fruk
t og kaffe. Dere er gode husfar emner. 

Vi er forresten på Panama flyplass, nå går flyet om en halvtime så vi får kanskje gå?? 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ta aldri sjanser med fly og tid!!!! HAr kjent panikken bre seg før.... =) Costa rica..... Kleda blir reine så fort dokk kjem hjem=) Eller så for dokkon ønske dokkon nye til jul=) God tur og kos dokkon!!!!


Ps: thmopato

Anonym sa...

Heihei!! ja då va ferden gått videre te andre land i sør amerika!! De har nok mange intrykk i ryggsekken no og avskjeder jo alltid triste!! Men for oss som sitt her i Norge betyr jo det at det er kortere tid te me får sjå deke igjen!!

kos deke masse på turen vidare!!
Klem!!